Spitalul Zetta - cel mai mare spital privat de Chirurgie Plastică din România

Spitalul Zetta nu este doar un centru de excelență în Chirurgie Plastică, Estetică, Microchirurgie Reconstructivă și Specialităti Conexe, Zetta înseamnă și o echipă excepțională de creatori și de furnizori de soluții moderne pentru sănătate, cu o experiență adunată în zeci de mii de ore de operații sofisticate (Medicii Zetta sunt autori a numeroase lucrări și studii, contributori la congrese internaționale, la curent cu cele mai noi practici)

Spitalul deține tehnologii de ultimă generație, selectate special pentru a asigura lezarea minimă a țesuturilor și o recuperare mai rapidă a pacienților(Mediul Zetta înseamnă cea mai bună experiență posibilă, de la consultații și anestezie până la recuperare totul este integrat într-un design modern, minimalist).

Zetta are peste10 de ani de existență. “Am plecat de la o clinică-boutique în 2012 și am devenit cel mai mare spital privat de Chirurgie Plastică din România, oferind o gamă tot mai largă de servicii, sub un singur acoperiș, cu o unică identitate și cu activități multiple.“

Cea mai mare împlinire și mulțumire a fondatorului Spitalului Zetta – Dr. Dragoș Zamfirescu – este faptul că în acest spital privat se realizează Chirurgie Plastică adevărată, nu doar intervenții care țin de Chirurgia Estetică. Astfel că, mai mult de jumătate dintre operațiile realizate aici sunt operații reconstructive, dintre care unele au un grad foarte înalt de dificultate. 

Aici se înregistrează 2-3 premiere medicale în fiecare an, peste 52% din operații sunt reconstructive, iar 10% din timpul dedicat intervențiilor chirurgicale este destinat operațiilor pro-bono, cu sprijinul Asociației Zetta.