TERMALIA AWARDS

Procedura de decernare a premiilor TERMALIA 2021

Câștigătorii premiilor TERMALIA 2021 sunt desemnați in urma unei proceduri de jurizare care ia în calcul preferințele publicului dar și criterii de performanță cuantificabile

 

Procedura prevede următoarele etape:

 1. Nominalizarea/Votarea: 1 oct – 1 nov 2021
 2. Preselecția si inscrierea la Termalia Awards: 2-3 nov 2021
 3. Evaluarea si jurizarea: 4 nov-5 nov 2021
 4. Desemnarea câștigatorilor: 5 noiembrie 2021
 5. Ceremonia de decernare a premiilor Termalia: 28 noiembrie 2021

 

Nominalizările

Spa-urile, spa-hotelurile, clinicile și centrele wellness se pot autonominaliza sau pot fi nominalizate la premiile Termalia 2021 de către oaspeți, agenții de turism sau de operatorii de turism. Nominalizarea este gratuită și sistemul de nominalizare și votare este deschis, online, tip de 1 lună (1 octombrie – 1 noiembrie 2021).

 •  
 •  
 • Preselecția și calificarea:

Feedback-ul constant al oaspeților cu privire la experiența lor ne permite să evaluăm spa-urile, spa-hotelurile, clinicile și centrele wellness pentru a-i califica pentru participare.

Toți cei calificați cu succes sunt apoi invitați în mod oficial (sau acceptați) să participe și să se înregistreze la Gala Premiilor Termalia. Candidații oficiali vor fi automat invitați să se înregistreze în sezonul de premiere al anului următor.

 •  
 •  
 • Înscrierea:

Toți cei care s-au calificat vor putea intra în concurs prin exprimarea acordului de participare.

 •  
 •  
 • Evaluarea concurenților și jurizarea

Entitățile care concurează în cadrul acelorași categorii, concurează una împotriva celeilalte. Echipele de jurați & experți vor evalua fiecare concurent în parte pe baza metodologiei de jurizare (marcă înregistrată Termalia & E-laborat).

 

Metodologia are în vedere evaluarea a 4 meta- indicatori:

 1. Reputația – 25%
 2. Comunitatea – 25%
 3. Votul popular – 25%
 4. Evaluarea experților – 25%

știgătorii și ceremonia de decernare a Premiilor Termalia

Câștigătorii sunt stabiliți la sfârșitul etapei de jurizare pe baza punctajului obținut. Rezultatele intermediare sunt comunicate  entităților respective înscrise în competiție. Participanții vor fi invitați să ia parte la ceremonia de decernare a premiilor, unde sunt anunțați câștigătorii oficiali, dezvăluind, de asemenea, categoria și nivelul distincției obținute. 

Acest eveniment este punctul culminant al anului, cu multe noi oportunități de afaceri create de la întâlnirea afiliaților din domeniul ospitalității și al wellbeing, a partenerilor media și influencerilor din România și străinătate. 

Vor fi desemnați și premiați primii trei clasați în funcție de punctajul obținut. În cazul în care o entitate nu dorește să participe la Ceremonia de decernare a Premiilor Termalia, atunci, automat premiul va merge la următorul clasat. 

Juriu

Calin Ile

Presedinte - FIHR / General Manager - IBIS Continental Hotels

Georgios Bakopanos

Owner - General Management & Consulting

Oana Manole

Consultant - Spa d´Or Consulting

Isabela Vasile

Founder - Termalia

Simona Dan

Managing Partner - The Public Advisors

Robert Similea

Founder - e-Laborat

Miruna Ardelean

Owner - MIAR Design / Meet Architecture

Robert Similea

Founder - e-Laborat

LinkedIn0