Termalia 2024

Urmareste-ne in online si social media – pe Pagina de Facebook, pe LinkedIn si Instagram

Asigura-te ca ai adresa noastra, office@rougemedia.ro in agenda de contacte.

Va rugam sa completati formularul pentru a va inregistra la  Conferinta&Business Event, Gala si SPArty. Accesul la event nu include automat si accesul la Gala si SPArty. Si nici viceversa. Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj via e-mail in care vi se confirma inregistrarea.

Verificati si in SPAM daca mesajul nu ajunge in timp util si adaugati adresa office@rougemedia.ro in agenda dvs de contacte.


Dress Code:

Eveniment – Business with an Elegant Touch

Gala Dinner Termalia AWARDS 2023 – Black Tie

The SPArty – White Bathrobe (furnizata de catre locatia-gazda)


Asa cum stiti, dupa o intreaga  zi marcata de o suita de dezbateri provocatoare, de paneluri si prezentari care implica cele mai importante personalități de business din Romania dar si expertii si top-furnizorii din Industriei Wellbeing, seara urmeaza GALA TERMALIA AWARDS 2022, eveniment distinct care premiaza performantele si initiativele din domeniul wellbeing si after-party-ul The T SPArty – eveniment prin care marcam, alaturi de comunitatea de business wellbeing, cei 5 ani Termalia.

Va informam ca pe toata durata evenimentului se vor realiza fotografii si inregistrari video care vor fi publicate in presa, online, social media, in scopul promovarii evenimentului. Prin participarea dumneavoastra la Termalia vom considera ca avem acordul dumneavoastra in acest sens.


Va reamintim ca, in vederea permiterii accesului la eveniment este necesara completarea datelor de pe platforma (nume, prenume, companie, funcție, numar de telefon și adresa de e-mail). Evenimentul fiind unul cu acces nominal si de tip sitting nu vor fi acceptate persoanele cu datele incomplete ori avand informatii lipsa in formularul de participare. Ne rezervam dreptul de a selecta invitatii.


In cazul in care doriti mai multe detalii referitoare la participare, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: office@rougemedia.ro

 

#Termalia2022 #TermaliaEvent #TermaliaAwards2022 #TermaliaBusinessNetworking #TermaliaSPArty2022

ACCES LA TERMALIA 2022

In conformitate cu profilul evenimentului Termalia si regimul acestuia(Termalia se afla sub patronaj World Spa Organization), accesul tuturor participantilor se face exclusiv Nominal(in baza badge-ului de acces primit la sosire) si doar in baza achitarii taxei de participare de 150euro+tva/persoana ( taxa care include accesul la toate lucrarile evenimentului, coffee breaks, Healthy breakfast, Business lunch, Cocktail Termalia Gala, SPArty, goodie bags).
In situatia in care un participant achita taxa de participare dar doreste sa vina insotit, acest lucru ii este permis insa acesta va transmite atat datele persoanei care o insoteste cat si calitatea/functia acesteia si va achita taxa de participare aferenta, trimitand dovada platii la office@rougemedia.ro.
De asemenea, daca din varii motive, o persoana inscrisa nu mai poata participa si se doreste acreditarea unei alteia la eveniment, persoana inlocuitoare sau compania care a facut inscrierea si a achitat taxa va transmite datele noii persoane participante catre office@rougemedia.ro.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularea inregistrarii la eveniment/masterclasses pana in data de 23 octombrie 2023 are dreptul la o rambursare completa a taxei achitate. In cazul anularii inregistrarii in perioada 23 octombrie 2023 – 23 noiembrie 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

CUM PLATITI?

Prin transfer bancar – plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul deschis la ING BANK:

RO38INGB0000999906864723, beneficiar ROUGE MEDIA

Oferta:

TAXA DE PARTICIPARE

150€ +TVA

acces pe toata durata prezentarilor, workshop-urilor, panelurilor Termalia, goodie bag
*Healthy Breakfast, Coffee Break, Business Lunch, Gala Cocktail & Termalia SPArty

Conferinta

120€
+TVA

Acces la toate prezentarile din program, 1 Business lunch, 2 x Coffee breaks

Conferinta + Gala Awards

250€
+TVA

Acces la toate prezentarile din program, Acces la Gala Awards + Cocktail, 1 Business lunch, 2 x Coffee breaks

Gala Awards

150€
+TVA

Acces la Gala Awards + Cocktail

*Pot participa la sesiunile de comunicari, workshop-uri maximum 2 persoane din partea aceleiasi companii