Creator de produse cosmetice marine

Thalion

EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES

Email:

• office@eurogamma.ro

Telefon:

+40 31 40 11 372     |    +4 0767 017 040

Algele sunt o minune a medicinei, ele absorb nutrienți şi apoi dezvoltă substanțe cu proprietăți extraordinare. Fiecare specie de alge sau de plante marine conține molecule specifice, concentrate în ingrediente active exclusive.

Accesul unic al THALION Laboratories la aceste ingrediente conferă o eficiență superioară cosmeticelor profesionale din gamele lor, un secret al frumuseții.

În Bretania, Franta, laboratoarele THALION selectează cu atenție, peste 20 de tipuri din cele mai prețioase alge şi plante marine. Zona este protejată UNESCO şi asigură cea mai bună calitate a algelor. Apoi algele şi plantele marine sunt procesate în maxim 24 de ore pentru a păstra integral concentraţia şi forţa ingredientelor active.

Nu ne puteți compara cu nimeni!
Unicitatea şi calitatea înaltă a ingredientelor (certificări ISO şi GMP), concentratiile ridicate de substante extrem de preţioase ca săruri minerale, oligo-elemente, vitamine, aminoacizi (toate naturale, nu de sinteză) ajută la regenerare, hidratare, nutriţie, protecţie, remineralizare, amplificarea elasticitătii, a tonusului şi a fermitătii, oxigenare, detoxifiere, aspect sănătos şi luminos, drenaj, stimulare, slăbire.

Ce ingrediente active exclusive şi brevetate oferă THALION?
OCEOSOMES® Microsfere încapsulate cu ingrediente active marine care se vor elibera exact în «inima» celulelor epidermale, pentru o mai bună eficienţă.

THALASSO OLIGO® Concentrat original de apă marină parţial desalinizată. Foarte bogat în magneziu, ca şi în alte minerale şi oligo-elemente marine, el regenerează, revitalizează activ.
THALISOURCE® Concentrat în polizaharide şi oligo-polizaharide din alge brune, acest ingredient creează o reală protecţie cutanată şi o rezervă puternică de hidratare.
OLIGOSOURCE® Ingredient activ bogat in carragenani, acesta asigură o dublă regenerare şi o acţiune anti-age prin stimularea sintezei de colagen.
CELL GUARD HSP® Activ marin brevetat după cinci ani de cercetare. Sporeste rezistenta la factorii de stres (temperaturi extreme, vânt, raze UV), protejează excelent împotriva deshidratării.

COLLAGENAGE-72® Îmbunatatirea sintezei de colagen (+72%).

Oferim training-uri sau vă aşteptăm cu mare drag la seminariile noastre, sub îndrumarea Marianei-Mara Grigorescu, pentru a învăța proceduri si ingrediente noi, ritualuri exclusive, tehnici de masaj facial şi corporal.

LinkedIn0