Karina Ochis

CEO and Brand Master - KO By Karina Ochis

Karina Ochiș este doctorand, antreprenor, expert în branding, autor, speaker și un simbol al noii generații.

Este în prezent doctorand în Leadership Aplicat și PhD(c) în Filosofie în cadrul Monarch Business School din Elveția. A studiat Politică la Queen Mary University of London precum și Marketing și E-commerce la London School of Economics și a absolvit studii masterale ca șefă de promoție in Marketing Politic în cadrul Rome Business School.

A publicat alături de Brian Tracy best-seller-ul “Cracking the Code to Success” și a dezvoltat formula branding-ului personal de elită, fiind laureată la Hollywood pentru aportul adus industriei. Mai mult, Karina Ochis a lansat la nivel global cartea „Impactul realității virtuale asupra marketingului politic” alături de Lap Lambert Academic Publishing.

Karina este o prezență constantă în publicațiile internaționale precum Huffington Post sau Entrepreneur, fiind adesea invitată la evenimente de marcă, congrese, summit-uri alături de personalități proeminente ale lumii. Karina a susținut discursuri la evenimente de taile națională și internațională precum TEDx, Million Marketing Tour (Londra, Charlotte, Copenhaga, Kiev), Women Speaker Summit sau Academia de Studii Economice București.

Karina își dedică viața dezvoltării, cercetării și cunoașterii conceptelor de viitor și implementării acestora în societate la nivel individual și de grup. Prin discursuri, interviuri și publicații ea redă celor interesați un studiu amplu pentru a dezvolta noua generație. În prezent, Karina Ochiș este CEO în cadrul firmelor KO by Karina Ochis, Ana Karina Luxury Concept, Elite Resort Hotel și Complexul Balnear Medical Elite Life, care este premiat atât la nivel național, cât și pe plan internațional la gala World Luxury SPA Awards, cu premiul de cel mai bun SPA Medical de Lux din Estul Europei.

Mai multe detalii despre Karina Ochiș – www.karinaochis.com.

LinkedIn