BIOLOGIA IN SPRIJINUL ESTETICII

Institut Esthederm

Adresa:

Str. Polonă Nr. 68-72, Polona 68 Business Center, et 1, Bucuresti

Email:

institut.esthederm@ro.naos.com

Website:

www.institutesthederm.ro

Telefon:

0372 77 88 88

Viziunea noastra pe termen lung despre frumusete implica experienta profesionala si sprijin dedicat: diagnostic clinic, tratament si tehnici profesionale exclusive, recomandari pentru ingrijirea pielii la domiciliu cu tratamente personalizate.

Acest protocol personalizat de catre expertii nostri in frumusete ne permite sa oferim solutii pentru toate tipurile de piele si sa ne adaptam nevoilor acestora in timp.

Produsele Institut Esthederm sunt disponibile in saloane, farmacii si magazine partenere din tara: http://bit.ly/ParteneriEsthederm

Toate formulele Institut Esthederm sunt create pentru a mentine tineretea pielii prin controlul principalilor factori implicati in imbatranirea cutanata, indiferent de mediul inconjurator si tinand seama de ritmurile naturale ale pielii.

Datorita acestei abordari globale Institut Esthederm – BIOLOGIA iN SPRIJINUL ESTETICII, pielea isi poate valorifica resursele sale naturale si poate ramane tanara pentru mai mult timp.

Facilitati de productie

 

Fabrica profesionala:

 Inca din 1988, gamele Institut Esthederm sunt produse in fabrica NAOS, la standarde inalte, pentru o calitate si o siguranta ireprosabila. Echipamentul de productie este de ultima generatie. Fiecare produs este supus in medie la 125 de teste, de la analiza materialelor brute, pana la produsul final si ambalare. Laboratoarele de Cercetare si fabrica NAOS indeplinesc standarde stricte de calitate, inspirate de metodele folosite in laboratoarele farmaceutice.

Localizare:

Gamele Institut Esthederm sunt create in Franta, Aix-en-Provence. Export international in peste 40 de tari.

Certificat ISO 22716

Laborator propriu de cercetare, dezvoltare si testare.

Clienti pe piata profesionala:

45 de afiliati, peste 60 de distribuitori.

Reteaua de revanzatori:

Produsele Institut Esthederm sunt listate în farmaciile și magazinele partenere din țară. Tratamentele profesionale sunt disponibile în saloanele partenere. http://bit.ly/ParteneriEsthederm

 

LinkedIn