Prima gama medicala profesionala din Romania

Fundatia Artasia

Adresa:

Bucuresti: Str. Verzisori, nr. 17, et. 1, interfon ARTASIA (zona Timpuri Noi – Tineretului)

Brasov: Strada 13 Decembrie, nr. 109 B, et. 1 (dupa ora 18:00 intrarea se face prin spatele cladirii, urmariti afisul indicativ)

Constanta: Str. Mircea cel Batran nr. 152, et.1 ( Cladirea Tomis Business Center)

Email:

academy@artasia.ro

Telefon:

+ 40720 722 153

Fundatia Artasia are ca scop promovarea sanatatii  fizice si psihice prin diverse forme de miscare si totodata cresterea nivelului de educatie, prin schimburi  culturale cu China.

Proiectul de baza al fundatiei “Viata prin Miscare” este mai mult decat sanatate! Este un proiect care ofera dezvoltare personala, autocunoastere, arta si spiritualitate.

Bazat pe experienta directa a fondatorilor Artasia, acest proiect ofera omului din societatea moderna dezvoltarea unei viziuni sanatoase si indraznete asupra propriei vieti.

Astfel Artasia organizeaza cursuri pentru toate varstele ce presupun metode de imbunatatire a calitatii vietii, un fel de „mens sana in corpore sano” chinezesc, stravechi, autentic, dupa cum urmeaza:

  •  Tai Chi – o forma de miscare straveche, o veritabila cale de autocunoastere, recunoscuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca fiind “cel mai bun exercitiu pentru sanatate”

  • Yoga Taoista – exercitii de intindere blanda a corpului pentru sanatate, relaxare, postura corecta, tonus si suplete

  • Daoyin-Qigong – medicina traditionala chineza in miscare

  • Taiyin – un program feminin de modelare a corpului si transformare a interiorului

  •  Wushu KungFu – Arte Martiale Chinezesti pentru disciplina corpului si a interiorului

  • Cursuri pentru copii – cu o programa adaptata varstei 

Fondatorii Artasia au dezvoltat aceste cursuri in urma studiului stiintei stravechi de cultivare a sanatatii si stilului de viata la Universitatile de Educatie Fizica si Sport din Shanghai si Beijing cu profesori, cercetatori si specialisti in acest domeniu, care are la baza Medicina si Filozofia Traditionala Chineza.

LinkedIn