CAHM

Adresa:

Str. Vintilă Mihăilescu nr. 9, sector 6, Bucuresti

Telefon:

0751063623 / 0727383746

Sub egida celui mai important producator de cosmetica hoteliera si sapun solid/sapun lichid din Europa de Est, CAHM Europe s-a remarcat pe piata de profil prin calitatea inalta a cosmeticelor realizate, prin design-ul original si atragator al gamelor, testarile si certificarile europene pentru fiecare produs in parte cat si prin sentimentul de responsabilitate fata de natura-mama.

 

Grija exprimata fata de mediul inconjurator  cat si fata de  utilizatorul produselor noastre este asumata direct de catre producator, reprezentand una din valorile de baza ale acestei companii si fiind evidentiata de ingredientele naturale de cea mai buna calitate inglobate in produse cat si prin materialele biodegradabile ale ambalajelor.

 

Produsele marca CAHM EUROPE sunt exportate in peste 27 de tari europene, bucurandu-se de succes si  notorietate in tari precum Franta, Norvegia, Danemarca, Spania, Grecia, Bosnia, Italia, Olanda, Ungaria, Bulgaria, etc.

 

Gama Botanika promovata de CAHM Europe incepand cu anul 2012 este prima gama eco-aware, eco-friendly, reprezentand o avangarda in industra hoteliera si  fiind cea mai vanduta gama de cosmetica hoteliera pe plan intern si pe plan extern.

LinkedIn0