Brindusa Bunea

Founder Guest Boutique – Tailored made Hospitality

Nascuta si crescuta in Cluj Napoca, fosta jucatoare profesionista de tenis, absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, promotia 2003, sectia Managementul Firmei. Decide sa paraseasca Romania la 25 de ani, pentru a se forma profesional in cadrul a doua multinationale binecunoscute in domeniul HoReCa, Coca Cola HBC si UNILEVER Food Solutions. Timp de 8 ani de zile, aceste experiente ii definesc si contureaza principiile care ar trebui sa stea la baza oricarui business de succes.

In 2013 decide sa revina in tara, iar la sfarsit de 2014 Guest Boutique prinde viata. Intr-un domeniu in continua crestere, Guest Boutique se remarca prin doua valori fundamentale ce stau la baza oricarei colaborari: seriozitatea in relatiile cu partenerii si asumarea in oferirea unor produse textile de calitate la un pret corect!

Indiferent că vorbim despre prosoape hoteliere si spa, lenjerii hoteliere, perdele, draperii sau accesorii hoteliereaceste valori au devenit misiunea firmei pe care o conduce, iar o parte foarte importanta din eforturile sale in prezent se concentreaza pe continua identificarea și selecționare a celor mai buni producatori din lume, care sa garanteze constanta calitatii produselor in timp fără a face nici un compromis in acest sens.

LinkedIn