Interviu Forbes Life cu Isabela Vasile, Founder Termalia

“Tendintele pietei Spa arata ca avem in fata un sector cu o dinamica proprie si in plina crestere. Pe langa Spa-ul traditional au aparut terapiile Spa anti-aging, de preventie si coaching, consumatorii fiind interesati de serviciile care le imbunatatesc stilul de viata. Termalia asa a luat nastere, privind cu atentie acest sector aflat in plina expansiune si in Romania.

 

Ce este, mai exact, Termalia?

Eveniment international de business&networking

dedicat Termalismului, Turismului Medical, Spa&Wellness. Sub patronajul CIDESCO – The World Standard in Beauty&Spa Therapy si desfasurat in Capitala Art Nouveau a Apelor Termale – Oradea cu sustinerea speciala a Asociatiei de Promovare a Turismului in Oradea si in Regiune.

Termalia se bucura, in premiera pentru Romania, de prezenta unor nume selecte ale domeniului, Speakeri si Influenceri internationali si nationali, critici Spa. Prin prisma prezentarilor, studiilor de caz si dezbaterilor, Termalia isi propune sa devina platforma cea mai vie de dialog a acestui sector din Romania. Obiectivul Termalia este acela de a crea networking si relatii de business, astfel incat piata de SPA din Romania sa se dezvolte in acord cu specificitatea sa, dar si in stransa legatura – up-to-date – cu dinamica pietei SPA din Europa, in mod special.

 

Cine sunt speakerii prezenti la Termalia?

Termalia se bucura de participarea extraordinara a Vicepresedintelui CIDESCO International, doamna Karin Lupgens, a dr. Andrea Bovero, Presedinte CIDESCO Italia si Fondator Life Excellence, dr. Gisberto Caccia, chimist si cosmetolog, Tatiana Tudorache Lungu – Naos Skin Care, Simona Dan si Raluca Mihalachioiu – The Public Advisor, Liliana Paraipan – Mentor Global Wellness, Ádám Ruszinko/President of MEME (Hungarian Health Tourism Marketing Union), Mihai Jurca – Director Executiv al Asociatiei de Promovare a Turismului in Oradea si in regiune.

 

Cui se adreseaza acest eveniment?

Termalia este primul eveniment din Romania desfasurat sub inaltul patronaj CIDESCO si dedicat investitorilor, managerilor si operatorilor din domeniul spa&wellness, turism medical dar si furnizorilor de echipamente si produse spa, medicale&wellness.

La Termalia se intalnesc cei care conteaza cu adevarat in Industria Wellness: Top Proprietarii de Spa-uri si Hoteluri, investitorii si managerii celor mai importante centre wellness din Romania.

La Termalia descopera nu doar personalitati, ci si know how si oportunitati de afaceri: au ocazia sa gaseasca partenerul de top de care au nevoie in business-ul lor – discutand direct cu managerii firmelor furnizoare de produse, echipamente specializate pentru spa si industria hoteliera

Astfel doar un numar limitat  de invitati – manageri sau owneri de spa-uri sau hoteluri  de 4 si 5 stele cu arie wellness din Romania, atent selectati, vor avea acces la Termalia. O parte dintre acestia vor primi si trofeele de Excelenta in cadrul  Galei Industriei de Spa si Termalism, Termalia 2017.

  1. Best Strategy in Promoting Spa&Thermal Tourism – APTOR, Mihai Jurca
  2. Luxury Design&All-Out Relaxation – Hotel Privo, Targu Mures
  3. Best Spa Manager – Sorin Vasilache, Stejarii Country Club, Ilfov/Bucuresti
  4. Luxury Escape – Conacul Benke, Covasna
  5. Best Medical Spa – Premier Palace Spa Hotel, Bucuresti
  6. Best Detox Destination – Atasagon Detox and Wellbeing Center, Brasov
  7. Luxury Spa Resort – Grand Santerra Spa, Covasna
  8. Best Spa Experience – Hotel Alpin, Poiana Brasov
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ArrowArrow
Slider